Om oss

En betalningsplattform som tusentals litar på

När OneMoneyWay startades 2021 var tanken att göra företagskonton enkla och transparenta för småföretag. Eftersom vi själva visste hur svårt det är att navigera bland de olika bankprodukterna och att vänta i många månader på ett konto, bestämde vi oss för att lösa problemet själva.

Sedan starten har vi vuxit till att hjälpa över tusen skandinaviska företag att hitta rätt lösning för sina specifika behov och vi strävar efter att förnya och förbättra vårt erbjudande varje dag, samtidigt som vi behåller våra låga priser.

3 marknader

Vi finns för närvarande i Danmark, Sverige och Finland.

20+ anställda

Vi är ett litet team av hängivna kollegor som arbetar hårt för att se till att du är nöjd.

Över 1000 kunder har betjänats

Vi har hittills hjälpt över 1000 företag i Skandinavien att hitta rätt betalningslösning.

Lätt att använda plattformen

Vi har utformat vår plattform så att den är lätt att använda och har en intuitiv design.

One Money Way är mitt favoritkonto för företag eftersom de lever och föder små och medelstora företag och har en intuitiv plattform och en välkomnande kundtjänst.

Byggföretag i Malmö med 20 anställda

Jag är mycket nöjd med allt. Jag har fyra bankkonton i ett med OneMoneyWay, vilket är bra för mitt företag eftersom vi köper och säljer internationellt.

Import- och exportföretag i Köpenhamn, Danmark med 10 miljoner euro i omsättning

Jag bytte till OneMoneyWay eftersom min tidigare bank inte gav mig den support jag behöver och förväntar mig som företagskund. Jag är mycket nöjd med det beslutet.

Farhad, ägare, transportföretag i Odense, Danmark

Billigt och pålitligt alternativ för snabba internationella överföringar. Kommer att fortsätta att använda denna tjänst.

Bioteknikföretag i Stockholm, Sverige med 15 anställda

Framtiden för betalningar är här

Vår plattform är utformad för entreprenörer och företagare som vill ha problemfria företagskonton för sitt företag. Oavsett om du bedriver nationell eller internationell handel har vi allt du behöver. Skapa ett konto hos oss i dag, det går snabbt och enkelt och du kommer att njuta av smidiga bankärenden för ditt företag.

Vårt uppdrag

Vårt uppdrag är att göra affärskonton enkla och transparenta för företag i Skandinavien och att vara den föredragna betalningslösningen för små och medelstora företag.

Våra värderingar

Våra värderingar är att skapa en smidig betalningsupplevelse med bra kundsupport, lokala konton och globala konton så att du kan använda vår plattform oavsett om du bedriver lokal eller internationell handel.

Nyheter och berättelser

Är du redo för ett bättre företagskonto?

Ansök idag, riskfritt

Det tar bara några minuter att komma igång