OMW Cards

Lokala skandinaviska företagskonton

På OneMoneyWay strävar vi efter att vara din favoritbetalningspartner och erbjuder lokala företagskonton till små och medelstora företag med lokala IBANS (DK, DE, LUX, GB) och lokala valutor. (DKK, SEK, NOK, EUR + 20 andra valutor).

Låg månadsavgift och öppen prissättning

Vi erbjuder olika prisstrukturer från 49 EUR till 149 EUR per månad beroende på dina behov. Kontakta en representant för att få veta mer om alla kostnader.

Särskilda IBAN-konton

När du öppnar ett konto hos oss får du ett särskilt europeiskt IBAN-konto för ditt företag. Vi kan också utfärda flera lokala IBAN-konton i DK, DE, LUX och GB. 

Högklassig säkerhet och bedrägeribekämpning

Vår plattform är utformad med din säkerhet i åtanke och uppfyller alla lagar om banksäkerhet och infrastruktur.

Fysiska och virtuella kort (kommer snart)

Beställ ett fysiskt kort med snabb leverans till Danmark, Sverige, Norge och Finland eller köp så många virtuella kort du vill.

Gratis kundsupport

Vi har engagerad och utbildad supportpersonal som tar hand om alla dina affärsbehov. Det är enkelt och lätt, skriv bara till oss i chatten.

Konton med flera valutor

Ta emot, behåll, konvertera och betala i mer än 20 olika valutor med vår inbyggda valutaomvandlare för konton med flera valutor.

Andra förmåner

Vi erbjuder ett lokalt företagskonto med DKK som huvudvaluta, lokal IBAN och kontonummer så att du kan inneha, ta emot och skicka pengar lokalt.

Med det lokala kontot kan du skicka pengar till över 190 länder via SEPA, SWIFT, göra valutakonverteringar och mycket mer.

Vi erbjuder lokala företagskonton i Sverige med SEK som huvudvaluta och fakturaadministration så att du kan skicka fakturor med lokala svenska IBAN, ta emot medel i svenska kronor och hålla medel i svenska kronor. Med det lokala kontot kan du skicka pengar till över 190 länder via SEPA, SWIFT, göra valutakonverteringar och mycket mer.

Vi erbjuder lokala företagskonton i Finland med EUR som huvudvaluta och fakturaadministration så att du kan skicka fakturor med lokalt finskt IBAN, ta emot pengar i EUR och behålla pengar i EUR. Med det lokala kontot kan du skicka pengar med till över 190 länder via SEPA, SWIFT, göra valutakonverteringar och mycket mer.

Vi erbjuder lokala företagskonton i Norge med NOK som huvudvaluta och fakturaadministration så att du kan skicka fakturor med lokalt norskt IBAN, ta emot pengar i NOK och behålla pengar i NOK. Med det lokala kontot kan du skicka pengar till över 190 länder via SEPA, SWIFT, göra valutakonverteringar och mycket mer.

OneMoneyWay Recensioner

F.A.Q.

Är OneMoneyWay en bank?

OneMoneyWay är en plattform för betalningar och finansiell hantering. Även om OneMoneyWay inte är en bank erbjuder den alla nödvändiga banktjänster, t.ex. företagskonton, kort, valutakonvertering, SEPA och Swift, på samma sätt som de traditionella bankerna.

Hur lång tid tar det att öppna ett konto?

Vanligtvis tar det mindre än en vecka, men det beror på branschen, UBO och din svarstid.

Är processen för att öppna ett konto avlägset?

Öppnandet av ett konto hos OneMoneyWay sker till 100 % på distans; du kommer att kunna få ditt dedikerade IBAN-nummer direkt efter att du har klarat av onboarding online. Det kan göras på 1-3 dagar – snabbt och problemfritt.

Måste mitt företag vara registrerat i Skandinavien?

Vi öppnar konton för företag som är registrerade i Europeiska unionen, EES och Storbritannien. Vi kan överväga företag från andra jurisdiktioner från fall till fall.

Vilka företag kan du öppna konton för?

Vi kan öppna konton för 98 procent av alla företag i en mängd olika branscher. Om du är osäker på om vi kan öppna ett konto för dig kan du anmäla dig för att tala med en representant som kan dela med sig av vår riskaptit.

Vad är priset?

Vi tar hänsyn till bland annat typen av företagskonto och företagets behov när vi beräknar din månadsavgift. Prisintervallet ligger vanligtvis mellan 49 euro och 149 euro. Kontakta en representant för att höra om vår prisstruktur.

Är du redo för ett bättre företagskonto?

Ansök idag, riskfritt

Det tar bara några minuter att komma igång